Bureau Kett Paul Verstegen; journalist & tekstschrijver

23jul/130

Bureau Kett neemt sponsoren erg letterlijk

Kelekeet op zoek naar meer gulle gevers

REEK - De laatste week van de zomervakantie vindt voor de tweede keer Kelekeet plaats in de Reekse bossen. De organisatie heeft nog veel (spel)materialen nodig om de ruim 140 enthousiaste deelnemers van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus te vermaken. Daarom heeft Paul Verstegen van Bureau Kett een flink aantal sponsen geschonken om te gebruiken bij diverse waterspelen. Hiermee neemt de eigenaar van het Reekse communicatiebureau het begrip 'sponsoren' erg letterlijk.

Filed under: Blog Continue reading
1feb/11Off

Ga d’r maar aan staan

Je rondt je studie in vier jaar af, krijgt meteen een contract aangeboden en kunt aan het werk. Droomscenario voor de gemiddelde student, toch? Zo verging het mij ook. Na mijn studie Digitale Communicatie kon ik meteen aan de slag bij bureau Tekst & Uitleg. Parttime, dat wel, maar het is beter dan thuiszitten. Al snel kreeg ik de vraag waarom ik niet voor mezelf begon om toch een volle werkweek te hebben. “Ik heb geen zin in al die rompslomp die daar bij komt kijken”, reageerde ik dan. Tot ik op een dinsdagavond in november tijdens een cursus Journalistiek op de Fontys in Tilburg uitleg krijg over het freelancebestaan van een journalist. Die avond ging de knop 180 graden om...

Inmiddels zijn we amper twee maanden -en veel goed bedoelde adviezen- verder en ben ik eigenaar van mijn heuse eigen bedrijfje; Bureau Kett. Ik geloof dat ik vrij goed door de opstartperikelen heen ben gekomen, zonder al te veel kleerscheuren. Bij mijn weten is alleen mijn eerste aangifte ietwat aan de late kant ingediend, maar kniesoor die daar moeilijk over doet. De website is online (maar heeft nog wel een flinke dosis liefde nodig), het telefoonnummer is bereikbaar (06-83553431 voor eenieder die behoefte heeft aan een tekstschrijver) en de zakelijke rekening is geopend. Nu is het wachten op klanten. Ik bedoel natuurlijk: nieuwe klanten kunnen achteraan in de rij aansluiten of een nummertje trekken.

Filed under: Blog Continue reading
30dec/10Off

Welkom

Welkom op de website van Bureau Kett. Ten eerste een compliment dat je deze website hebt gevonden, want officieel bestaat hij nog niet. Zoals je kunt zien is er nog niets aan gedaan. Wil je op de hoogte gehouden worden of meer weten over de werkzaamheden neem dan contact op via paul@kett.nl.

Het is gevaarlijk om te zeggen vanaf wanneer de website definitief online staat, maar om mezelf te motiveren en stimuleren zeg ik toe dat vanaf de tweede week van januari meer informatie op deze website te vinden is. Eerst moet er een aantal triviale dingen geregeld worden zodat het bedrijf niet strandt voor het überhaupt is opgestart.

Filed under: Blog Comments Off