Bureau Kett Paul Verstegen; journalist & tekstschrijver

Over Bureau Kett

Communiceren is heel belangrijk, zowel mondeling als schriftelijk. Met de komst van internet zijn er nog tig mogelijke manieren om te communiceren bijgekomen. Wat opvalt is dat de boodschap die iemand wil uitdragen niet altijd goed overkomt. Met veel factoren wordt rekening gehouden, maar het schrijven van een (goede) tekst is een ondergesneeuwd kindje. Vaak staat een tekst vol spel-, type- en slordigheidsfouten, maar dat is niet het enige. Bij een goede tekst komt meer kijken dan alleen foutloos schrijven.

We leven momenteel in een digitale wereld. Iedereen kan zo maar alles online zetten. Vaak kom je onnodige fouten tegen. Niet alleen op Hyves en Facebook, maar ook op professionele websites. Een foute tekst kan mensen op het verkeerde been zetten of ze zelfs laten twijfelen aan de kwaliteit van je bedrijf.

Om goed te communiceren heeft een bedrijf vaak hulp nodig, maar ze produceren niet genoeg teksten om iemand in speciaal daarvoor in dienst te nemen. Daar komt Bureau Kett om de hoek kijken. Als een bedrijf een website wil hebben, een persbericht wil versturen of meer publiciteit wil genereren zijn ze aan het goede adres. Bureau Kett staat bedrijven met raad en daad bij of neemt (een deel van) het werk op zich.