Bureau Kett Paul Verstegen; journalist & tekstschrijver

30dec/10Off

Welkom

Welkom op de website van Bureau Kett. Ten eerste een compliment dat je deze website hebt gevonden, want officieel bestaat hij nog niet. Zoals je kunt zien is er nog niets aan gedaan. Wil je op de hoogte gehouden worden of meer weten over de werkzaamheden neem dan contact op via paul@kett.nl.

Het is gevaarlijk om te zeggen vanaf wanneer de website definitief online staat, maar om mezelf te motiveren en stimuleren zeg ik toe dat vanaf de tweede week van januari meer informatie op deze website te vinden is. Eerst moet er een aantal triviale dingen geregeld worden zodat het bedrijf niet strandt voor het ├╝berhaupt is opgestart.

Filed under: Blog Comments Off
Comments (0) Trackbacks (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Trackbacks are disabled.