Bureau Kett Paul Verstegen; journalist & tekstschrijver

23jul/130

Bureau Kett neemt sponsoren erg letterlijk

Kelekeet op zoek naar meer gulle gevers

REEK - De laatste week van de zomervakantie vindt voor de tweede keer Kelekeet plaats in de Reekse bossen. De organisatie heeft nog veel (spel)materialen nodig om de ruim 140 enthousiaste deelnemers van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus te vermaken. Daarom heeft Paul Verstegen van Bureau Kett een flink aantal sponsen geschonken om te gebruiken bij diverse waterspelen. Hiermee neemt de eigenaar van het Reekse communicatiebureau het begrip 'sponsoren' erg letterlijk.

Om de Keleketers tijdens de vier kampdagen lekker te verwennen is het bestuur nog op zoek naar extra sponsoren voor enkele lekkernijen, zoals marshmallows, frikandellen, chips en ijsjes. Ook appels zijn van harte welkom. Daarnaast is de organisatie dringend op zoek naar duizenden spijkers. De kids mogen die gebruiken om hun hutten te bouwen. Alles is welkom. Wie interesse heeft of op een andere manier iets voor de Reekse vakantieweek wil betekenen kan contact opnemen via kelekeet@hotmail.com.

Filed under: Blog Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.